A introduction...

A introduction...
A introduction...

Introduction

A introduction...

Bij equivalent kan je terecht voor vele diverse zaken. Ben je opzoek naar ondersteuning na een blessure of trainingstips na een behandeling van je paard. Loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan en zou je graag geholpen willen worden. Door mijn kennis en ervaring op het gebied van horsemanship, dressuur en biomechanica kan ik je vaak snel helpen de oorzaak van je probleem te diagnostiseren en daar kunnen we dan samen aan gaan werken. Dit kan op de grond of in het zadel zijn. Vaak heb je je al een lange loopbaan in de paardenwereld achter de rug en door kennis en ervaring veel geleerd. Dit neem je voor altijd mee in dit gebruiken we ook zeker om te onderzoeken wat de volgende stap is.

Op onze locatie in Drachten kan je terecht voor privĂ© lessen, groepslessen of intensieve trainingsweekend of kampen. We beschikken over een gasten ruimte en paddocks voor de paarden. 
We zitten op 20 minuten rij afstand van de mooie bossen van het nationale park de kale duinen in Appelscha. 
Voor de revalidatie en trainingspaarden hebben we een grote natuurlijke zwemvijver waar de paarden rondjes van 50 meter kunnen zwemmen wat enorm bijdraagt aan het uithoudings en spiervermogen. 

Onze 20x50 rijbaan beschikt over prachtige bodem met verlichting en beregening. En het hooi dat we voeren is Biologisch en wordt gemaakt door onszelf van ons eigen land.

Courses

We offer a lot of training courses

Jezelf als spiegel

Paarden vertellen je veel over jezelf, bij ons leer je hier gebruik van te maken.

Gedreven door succes

De beleving van jouw succes voedt ons in alles wat we doen.

Samenwerkingen

Dankzij diverse samenwerkingen kunnen wij een groot palet lessen aanbieden.

Registreer je nu voor
3 lesprogramma's en krijg 10% korting

Niet in combinatie met andere acties.

Schrijf nu in