My Resume: Margriet Hofer

l' Equivalent

Margriet Hofer

Oprichter l' Equivalent
X Cursussen X Evenementen X Studenten 4.9 (235 reviews)

Welkom bij L'equivalent van Margriet Hofer.
Margriet begeleidt ruiters en paarden in hun ontwikkeling tot harmonieus team, zowel op mentaal als op fysiek vlak. Hierbij maakt zij gebruik van de Ecole de legerete en EQS horsemanship en haar ervaring op het gebied van biomechanica.
Op haar Drachten kunt u terecht voor privélessen en diverse clinics. Daarnaast geeft Margriet clinics op locaties in binnen- en buitenland en biedt ze verschillende online leer-mogelijkheden.
Op deze website kunt u hier meer informatie over vinden. Lees meer over Margriet achtergrond

De belangrijkste themas waarin in curcussen en lessen geef zijn

In de  cursussen onder de 3 hoofdonderwerpen geeft een inzicht in de onderwerpen waarin ik les geef. Doordat een uitdaging vaak meerdere oorzaken heeft overlappen de thema's horsemanship, gezonde dressuur en biomechanica zich vaak. 

Mijn kennis en ervaring heb ik opgebouwd dankzij mijn enorme passie voor paarden en de honger om er alles over te leren wat er te leren viel. Zo ben ik als meisje van 7 begonnen met pony rijden, zowel in de spring, dressuur als aangespannen disciplines. Vervolgens heb ik diverse paarden in de sport tot Z dressuur gereden en zo ben ik 16 jaar geleden begonnen in het Horsemanship. Daar heb ik jonge en probleempaarden beleerd en herstart, grote shows gereden op binnen en buitenland en geef ik ieder jaar op diverse locaties in het buitenland les in zowel het duits, engels en thuis natuurlijk in het nederlands. Ik ben naar Australie en Zuid- Afrika gereist om clinics te geven en geef jaarlijks door heel Duitsland waar ik aan vaste en nieuwe klanten weekend en week clinics. 

Tijdens mijn clinic