Creëren van kracht en souplesse

Kracht en souplesse - l' Equivalent

What's in these courses?

Kracht en souplesse lijkt soms een beetje een paradox en hoe ontwikkel je ze. Vaak hebben paard een talent voor het een of het ander. En om sterk en soepel te bewegen is soms een programma gericht op soepelheid of kracht ontwikkelen in een bepaald gebied van het lichaam van je paard belangrijk om te zorgen dat hij in zn geheel beter gaat bewegen.

Vaak bestaat deze training niet uit een ding en lijdt  een combinatie van aanspanning en ontspanning tijdens een training vaak tot het beste resultaat.

In deze curcus leer je welk oefeningen je in kan zetten om je paard beter te laten bewegen. Zowel vanaf de grond als in het zadel. Je leert wat voor jouw paard eerst belangrijk is en hoe je aan een uitgebreider trainingsplan kan beginnen. 

Ben je opzoek naar oefeningen die je paard helpen Kracht en souplesse te ontwikkelen en zou je hem willen leren 

Wil je graag dit onderwerp intensief leren in een 1 of 2 daagse traning of wil je de kennis op dit gebied wat l'equivalent je te bieden heeft liever verspreid hebben over individuele trainingsuren verdeeld over een langere periode. Al deze opties worden aangeboden en kunnen gevolgd worden.


Why these courses?

With these lessons you can learn at your own pace. After each training you can practice as much as you want

Through years of experience we have a wealth of information available

At the end of the curriculum you will receive an official l' Equivalent Certificate

Share your knowledge with us and we will share our knowledge with you

Contents of the course

0 courses
Max part. : 5
Price: €300 Register

More courses for you: